Cupa Unirii la şah, la Şcoala „Mihai Viteazu” din Constanţa

2

23 Jan, 2015 21:16 – Cosmin BELE

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazu” din Constanța au ales să celebreze în avans Ziua Unirii de la 1859 printr-o elegantă etalare a inteligenței și perspicacității, într-o deja tradițională competiție de șah, „Cupa Unirii la șah”. Acțiunea face parte din calendarul Proiectului Educațional din ,,Prin șah ne descoperim” pentru anul școlar 2014-2015.

Elevilor de la gimnaziu li s-au alăturat colegi de la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart”, Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand”, Școala Gimnazială nr. 37, Școala Gimnazială nr. 17 ,,Ion Minulescu”, Școala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hașdeu” din Constanța.

Profesorul Claudiu Iordache, președintele Asociației Județene de Șah din Constanța, partenerul al proiectului educațional, a fost alături de jucători și de cadrele didactice organizatoare, arbitrând şi împărtășindu-le tuturor din experiența sa.

Toți elevii participanți, atât cei de nivel primar, cât și cei de nivel gimnazial, au fost răsplătiți cu diplome și dulciuri.

cupa-unirii-la-sah

http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/cupa-unirii-la-sah-la-scoala-mihai-viteazu-din-constanta-529297.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.